#2 Bikecheck Doman Andrei
#2 Bikecheck Doman Andrei
09 iun

Rider cu mult talent si multa pasiune, Doman Andrei ne impartaseste cateva ganduri despre ce inseamna pentru el bicicleta:

"Salut! Numele meu este Doman Andrei, am 22 de ani si ma dau pe MTB de mai bine de 6 ani. M-am nascut in Campina, oras in care am locuit pana la 19 ani, dar in prezent stau in Timisoara. Primii ani de bike pentru mine au fost destul de dificili, deoarece nu aveam un skatepark sau rideri de la care sa invat trick-uri. Insa o data cu trecerea timpului am inceput sa calatoresc in orasele invecinate, am cunoscut rideri, m-am dat in spot-uri pe care le vazusem pana atunci doar pe youtube. Consider ca riderii din Ploiesti au avut o mare influenta asupra mea, de fiecare data cand aveam ocazia sa ma dau cu ei invatam trick-uri noi si primeam sfaturi pe care le aplic chiar si in prezent. Mutarea in Timisoara a avut insa un impact puternic pentru mine, faptul ca ieseam mereu cu foarte multi rideri talentati ma motiva sa ridic stacheta din ce in ce mai mult. Insa cu cat devii din ce in ce mai bun, ai nevoie si de o bicicleta pe masura, lucru pe care din pacate nu mi l-am permis din punct de vedere financiar. In urma cu un an am inceput sa caut un bikeshop care sa inteleaga pasiunea pe care o am pentru acest sport si sa ma ajute sa-mi aduc bicicleta la cea mai buna forma. Astfel, am ajuns sa colaborez cu BikeDistrict. 

Cele doua devize dupa care ma ghidez in acest sport sunt "stilul bate trick-ul" si "daca nu o iei tu in serios, atunci nu te astepta de la ceilalti sa o faca". Pentru mine acest sport ocupa o mare parte din viata mea, mi-a aratat ca nu exista limite, m-a motivat sa ma ridic de jos indiferent cat de tare am cazut sau cat de mult am avut de tras dupa fiecare accidentare. Ca si sfat pentru noua sau viitoarea generatie de rideri de bmx/mtb, pot spune doar atat: nu conteaza de unde vii sau daca ai skatepark in oras, la fel cum nu conteaza daca dai anumite trick-uri doar pentru ca sunt la moda sau pentru ca x si y le dau, tot ce este important este sa te distrezi si sa gasesti motivatia necesara sa iti impingi limitele zilnic. Visul meu este sa devin cel mai bun rider de mtb/street si voi face orice imi sta in putinta sa imi indeplinesc visul. 

RIDE CLEAN, RIDE SAVAGE!"


BikeCheck:

CADRU PrideStreet Main Frame Pro  

FURCA BTS HC Elite Bolt-On

HEADSET FSA Impact

GHIDON NS Proof

PIPA PrideStreet Squad 

SA Octane One

ANGRENAJ Academy

FOAIE VerdeBMX

LANT Rant

BBSET Shadow 

PEDALE Odyssey Grandstand

ROATA FATA - JANTA BikePositive Zero

                        BUTUC PrideStreet Mono

ROATA SPATE - JANTA Remerx Jumbo 

                           BUTUC PrideStreet SwagTrimite Commentariu

* Scrieți codul