Facturare, plăți

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru bunurile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile corecte, necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare. Preţurile prezentate pe site includ TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii. Nu există o limită de preţ minimă a comenzii. Condiţiile de plată specificate sunt obligatorii pentru Cumpărător. Plata se consideră efectiv executată în ziua plăţii în numerar sau ziua creditării contului bancar al Vânzătorului cu sumele datorate de Cumpărător. În cazul în care Vânzătorul nu a primit suma datorată, indiferent din ce cauză, el rămâne proprietarul produselor livrate.

Achitarea produselor livrate conform comenzii lansate de Cumpărător se va face prin plata prin ramburs, la livrarea produselor la domiciliu.

Dreptul de proprietate asupra Produselor va fi transferat în momentul efectuării în mod valabil a plăţii de către Cumpărător, plata efectuându-se concomitent cu livrarea conform comenzii a Produselor.